keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Prinsessahame ja vauvalahjoja



Huomenta!
Löysin kuvakansiosta jo yhden unohtuneet ompeluräpellykseni...Voih! En kyllä yhtään ihmettele, että tuotos oli jo unohtunut... 


Tyttäreni rakastaa tanssimista ja hän halusin kovasti hametta, jonka kanssa voisi tanssahdella ja pyörähdellä suloisesti. Löysin kangaskasastani kiiltävää vaaleanpunaista kangasta, joka oletettavasti oli verhokankaaksi tarkoitettu, muttei kyllä meidän ikkunoihin... (ei aivan minun tyyliä). Siitä sitten surautin tanssihamosen tytölle. Olin jostain blogista löytänyt ohjeen, jossa aikuisten pantaa käytetään vyötärökuminauhan sijaan (en nyt tietenkään enään muista mistä blogista tuo ohje oli). Se oli kätevä ohje, sillä kotoa löytyi kyllä ylimääräinen hiuspanta, mutta ei leveää kuminauhaa. Hiuspanta pääsi siis osaksi hamosta. Ja tälläinen aiva perus hame siitä tuli. Lapsi oli tyytyväinen.



Samoihin aikoihin keväällä tein ystäväni uudelle vauvalle pienenpienen vauvalahjan. Oli hankala keksiä mitään lahjaa, kun heillä entuudestaan oli jo lapsia, joten tarvittavia vauvajuttuja varmasti jo löytyi. 
Siispä tein pienet raapimistumput Hellapuun palapussukan pienestä Sokerihiiri-kangastilkusta. 








Tein vielä pari tuttiketjua, yhden ihan neutraalin värisen baby-nauhasta ja yhden eri värisistä helmistä. 
Että sellaisia räpellyksi tällä kertaa...

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti